Tortlar
3 yumurta 3/8 fincan (80 q) şəkər 3/8 fincan (50 q) un 2 xörək qaşığı (1o q) kakao 2 xörək qaşığı (15 q) kartof nişastası 2 çay qaşığı (10 q) kərə yağı 1/2 çay qaşığı (2 q) qabartma tozu (zövqə görə) vanil tozu 4 NƏFƏR ÜÇÜN MATERİAL İtalyan beze üçün 60 q yumurta ağı 5/8 stəkan (120 q) şəkər 4 çay qaşığı (20 q) su krem üçün 250 q rikotta pendiri 35 q şokolad 3 xörək qaşığı (15 q) kakao şərbət üçün 2 xörək qaşığı (30 ml) su 3/8 fincan (80 q) şəkər 2+1/2 xörək qaşığı (35 ml) portağal likörü bəzəmək 100 q tünd şokolad 1/2 fincandan (50 q) bir qədər az doğranmış, qovrulmuş fındıq Yaxşı nəticə əldə etmək üçün tələb olunan minimum material miqdarı