Damla şokoladı peçenye

Tortlar

4 NƏFƏR ÜÇÜN MATERİAL 1+1/2 stəkan (200 qr) un 1 stəkan (18o q) şokolad çipsləri 1/2 fincan (100 q) şəkər 3/8 fincan (90 q) kərə yağı 1 yumurta 1 çay qaşığı (3 q) qabartma tozu vanil tozu

  • 1 Bir qabda otaq temperaturunda yumşaldılmış kərə yağını şəkərlə krem ​​halına gələnə qədər qarışdırın.
  • 2 Sonra bir çimdik duz və yumurta əlavə edin. Unu qabartma tozu və bir çimdik vanillə süzün.
  • 3 Qarışığa əlavə edin və xəmir hamar olana qədər əllərinizlə yoğurun. Sonda şokolad parçalarını əlavə edib qarışdırırıq.
  • 4 Xəmiri unlanmış səthdə təxminən 2,5 sm diametrli silindr halına salın. Parçalara kəsin və hər bir parçanı əlinizdə bir top halına salın.
  • 5 Çörək qabını çörək kağızı ilə örtün və topları aralarında ən azı 2,5 sm boşluq qoyaraq nimçəyə qoyun.
  • 6 Topları ovuclarınızla yüngülcə basaraq hamarlayın və peçenye şəklini alsınlar.
  • 7 Fırında 180 dərəcədə təxminən 15 dəqiqə bişirin.
  • 8 Hazırlanma vaxtı: 20 dəqiqə Bişirmə vaxtı: 15 dəqiqə - Çətinlik dərəcəsi: Asan